Kindercampus, Tilburg

De Kindercampus Pastoriestraat in Tilburg is in 2020 helemaal gerenoveerd. Het gebouw is nu een echte blikvanger in de wijk! De Kindercampus is opgebouwd uit verschillende delen die in verschillende jaren zijn gebouwd. Tijdens de renovatie zijn al deze delen samengevoegd tot één modern gebouw.

Duurzaam én comfortabel

Het gebouw is nu volledig gasloos en heeft een nieuwe elektrische installatie. De gevel is geïsoleerd en er zijn nieuwe kozijnen en dakbedekking geplaatst. Daardoor is het gebouw niet alleen mooier, maar ook veel duurzamer en comfortabeler.

Moderne uitstraling

De hoofdentree is gerenoveerd en er is een nieuwe teamkamer toegevoegd. De buitenkant van het gebouw heeft een frisse en moderne uitstraling met nieuwe gevelbekleding.

Integrale aanpak

De Kindercampus biedt nu een fijne plek voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Er is een basisschool, kinderopvang en buitenschoolse opvang. De kinderen kunnen in de binnentuin spelen en er is een gezamenlijke tuin.

Bijzondere materialen

Willems heeft de gevel voorzien van een StoTherm Classic buitengevelisolatie systeem. De gevel is grotendeels voorzien van stucwerk in een witte kleur en een plint van rode minerale gevelstrips. Deze gevelstrips zijn in halfsteensverband geplakt, waardoor de gevel een modern uiterlijk heeft gekregen. De mix van materialen zorgt voor een vriendelijk ogend geheel.

Heb je een vraag over dit project? Stel jouw vraag via onderstaand formulier.