Keramische steenstrips: landelijke uitstraling, efficiënte toepassing

Hetzelfde visuele karakter als baksteen, maar dan duurzamer geproduceerd:
dat zijn keramische steenstrips. Inclusief nieuwe ontwerpmogelijkheden en meer ruimte voor gevelisolatie. 

Met keramische steenstrips geeft u uw woning een authentieke, landelijke uitstraling. De strips zijn dun en lichtgewicht, waardoor ze op diverse gevels toepasbaar zijn, zowel bij renovatie als nieuwbouw.

Vergeet de beperkingen van traditionele materialen. Keramische steenstrips
bieden een ongekende vormgevingsvrijheid. Kies uit een breed scala aan kleuren, vormen, maten en structuren om uw droomgevel te realiseren.

De verlijmde toepassing van steenstrips op een gevelsysteem opent nieuwe deuren. Ontwerpen die met traditionele steen onmogelijk waren, zijn nu binnen handbereik.

Doordat keramische steenstrips minder ruimte innemen dan traditionele bakstenen, is er meer ruimte voor isolatie. Zo creëert u een slankere,
energiezuinige gevel.

Keramische steenstrips vormen een integraal onderdeel van een gecertificeerd gevelsysteem. Alle onderdelen zijn nauwkeurig op elkaar afgestemd, waardoor u gegarandeerd bent van een duurzame en hoogwaardige gevelbekleding.

Maak uw gevel uniek met keramische steenstrips!

Keramische steenstrips bieden een breed scala aan mogelijkheden voor uw project, of het nu gaat om renovatie of nieuwbouw. Met hun unieke voordelen, zoals een landelijke uitstraling, efficiënte toepassing en onbegrensde vormgevingsvrijheid, zijn keramische steenstrips een perfecte keuze voor een eigentijdse en duurzame gevelbekleding.

Welke keuze past bij uw project?

Het kiezen van de juiste keramische steenstrips voor uw project hangt af van diverse
factoren, zoals:

  • De gewenste uitstraling:  Bent u op zoek naar een klassieke, moderne of industriële look?
  • Het budget: Keramische steenstrips zijn er in verschillende prijsklassen.
  • De technische specificaties: Denk aan de gewenste dikte, kleur, vorm en materiaaleigenschappen.

Uiteraard hoeft u deze keuze niet alleen te maken. Wij helpen u graag met deskundig advies over de keuze voor en plaatsing van steenstrips en andere gevelbezettingen